Offerte aanvragen
Loading...
Toiletwagen Klein Type A 2018-05-25T17:49:24+02:00

OTMA TOILETWAGEN VERHUUR

Toiletwagen klein Type A

De Toiletwagen klein Type A is bijzonder praktisch ingericht. Dit type is het meest geschikt voor kleine groepen tot ongeveer 75 personen.

De praktische indeling en het interieur van de toiletwagen verzekeren u en de gebruikers voor optimaal comfort. De indeling van de toiletwagen is 2 damestoiletten en 3 urinoirs. Let op! Deze toiletwagen is niet gescheiden in een dames en heren gedeelte. Verder is de toiletwagen voorzien van een stalen trap waardoor op een eenvoudige en veilige manier de wagen toegankelijk is.

De toiletwagen werkt op electra (voor de verlichting) en is voorzien van 1 afvoerpunt. Wij verzorgen ten alle tijden dat de toiletwagen op een juiste manier wordt aangesloten! Wij leveren standaard 20 meter waterslang, electrabel en 5 meter afvoerslang. Zijn er speciale wensen? Wij denken altijd mee aan een passende oplossing!

Niet meegeleverd:
– Toiletpapier
– Handzeep

Levering en plaatsing van de wagens gebeurt professioneel en alleen door de chauffeurs van OTMA. Het is niet mogelijk om de wagens zelf bij ons af te halen of te retourneren.

Offerte aanvraag

ParticulierZakelijk

Naam

Adres

Woonplaats

e-mail

Telefoonnummer

Aantal

Datum levering

Datum retour

OTMA VERHUUR

Ook in de verhuur

BEKIJK OOK

Toiletwagen middel
Type B

BEKIJK TOILETWAGEN

BEKIJK OOK

Toiletwagen groot
Type C

BEKIJK TOILETWAGEN

BEKIJK OOK

Toiletwagen groot
Type D

BEKIJK TOILETWAGEN